bloembollenvoorbijen

Aanrader voor deze winterperiode bij een warm haardvuur. (Bijen)boeken, maar ook nog enkele bijenplanten, tulp en narcis (ze komen nog tot bloei, alleen iets later), wat nu nog verkrijgbaar is ziet u hier: wintercadeau kiezen.

En vanaf 1 maart (tip om in uw mobiele agenda te zetten?) is weer ons volledige assortiment beschikbaar voor de vroege bestellers die niet willen dat de evt. gewenste soorten al uitverkocht zijn. Vanaf begin september leveren we het bestelde uit en u heeft dan ruim de tijd om alles te planten.

BloembollenVoorBijen

Optimaal voedsel voor BIJEN ? Kies voor de nectar en het stuifmeel van de bloemen van 100% CHEMIEVRIJ geteelde BLOEMBOLLEN !

Draag bij aan de bijengezondheid en het verminderen van de bijensterfte. Zorg voor voedsel, maar dan wel gifvrij.  Bloembollen zonder bestrijdingsmiddelen geteeld, speciaal voor bijen, vlinders, hommels en andere bestuivers. Verkrijgbaar in losse aantallen of pakketten. We bieden een groot assortiment aan voor verwildering, ook vele stinzenplanten en bijna alle bollen bloeien ieder jaar opnieuw en velen kunnen zich vermeerderen.

Beter voor bijen

Voordelig verpakt

We verpakken in wat grotere aantallen voor een heel redelijke prijs.
Zo krijgt u goede schone bloembollen en hebben de bijen voldoende bloemen om naar toe te vliegen.

Levendig en vroeg voorjaar

Bloembollen voor bijen geven al heel vroeg kleur en levendigheid: zij zorgen er voor dat met meer intensiteit, aandacht en plezier en ook veel vroeger het voorjaar beleeft.

Bijenplanten voor maandenlange bloei

Vanaf 1 maart 2019 bieden we weer bloembollen en bloembolpakketten aan voor in de particuliere tuin, als cadeau, om bij school te planten, in de vlinder- of bijentuin of als imkervereniging bij de bijenstal, in parken, bermen, bij bedrijven. Alvast voor u geselecteerd op aansluitende bloei die maandenlang aanhoud.

* fleurig cadeau:                         het bijen-, vlinder- en/of hommel pakket

* veel & gemakkelijk:                  het grootimker-, school- of buurtpakket

* 55 soorten bijgoed:                  hét voedsel voor de bijen, om zelf te combineren

* langstelige tulpen en narcissen   voor gemeenten en bedrijven die bijenvriendelijke, dus chemievrij geteelde bloemen willen: in park, berm, rond bedrijf/gemeentehuis, op rotondes, als bijenlint etc.

Het imkerteam van BloemBollenVoorBIJen