bloembollenvoorbijen

Uitlevering bloembollen voor bijen nu dagelijks

Ook in oktober leveren we de meeste bestellingen dagelijks uit en u heeft nog ruim de tijd om alles te planten.

Let ook op onze staffelkorting: u kunt kiezen uit verpakt per 10-, 20-, 100- of 1.000-tallen. Bij meer bollen per verpakking daalt vanzelfsprekend de prijs per bol/bolletje.

Bloembollen Voor Bijen betekent:

Optimaal voedsel voor BIJEN ! Kies voor de nectar en het stuifmeel van de bloemen van principieel 100% CHEMIEVRIJ geteelde BLOEMBOLLEN ! Denk daarbij vooral aan de vroege krokussen !

Draag bij aan de bijengezondheid en het verminderen van de bijensterfte. Zorg voor voedsel, maar dan wel gifvrij.  Bloembollen zonder bestrijdingsmiddelen geteeld, speciaal voor bijen, vlinders, hommels en andere nuttige bestuivers. Ze zijn verkrijgbaar in losse aantallen of thema-pakketten. We bieden een groot assortiment aan voor verwildering, zoals de vele stinzenplanten. Vele bollen bloeien ieder jaar opnieuw en kunnen zich vermeerderen.

Beter voor bijen

Voordelig verpakt

We verpakken ook in grotere aantallen (20 - 100 - 1000) voor een heel redelijke prijs.
Zo krijgt u goede schone bloembollen en hebben de bijen voldoende bloemen om naar toe te vliegen.

Levendig en vroeg voorjaar

Bloembollen voor bijen geven al heel vroeg kleur en levendigheid: zij zorgen er voor dat u met meer intensiteit, aandacht en plezier en ook veel vroeger het voorjaar beleeft.

Bijenplanten voor maandenlange bloei

Ook in 2019 bieden we weer bloembol-pakketten aan om door kinderen bij school, door buren in de wijk te planten, in de vlinder- of bijentuin of bij de bijenstal, in parken en bermen. Alvast voor u geselecteerd op aansluitende bloei die maandenlang aanhoud.

* fleurig & gemakkelijk:           het Bijenhotelpakket of het Scholenpakket

* verrassend goed:                  het Groot-, Middel- en Klein Imkerpakket

* kleurrijk & snel:                    het Tulp-Narcis mixpakket

En natuurlijk om zelf te combineren:

* vele tientallen soorten chemievrij geteelde bloembollen boordevol nectar en stuifmeel

* langstelige tulpen en narcissen voor gemeenten en bedrijven die bijvriendelijke, dus chemievrij geteelde bloemen willen: in park, berm, rond bedrijf/gemeentehuis, op rotondes, als bijenlint etc.

Wij helpen u graag bij uw keuze,

het imkerteam van BloemBollenVoorBijen