bloembollenvoorbijen

In maart 2019 is de voorverkoop gestart

In maart begint de voorverkoop voor de bloei in 2020 voor de vroege bestellers die niet willen dat de evt. gewenste soorten al uitverkocht zijn.
Vanaf begin september leveren we het bestelde uit en u heeft dan ruim de tijd om alles te planten.
Nu is nog te zien waar de vroegste bloeiers met veel nectar en stuifmeel ontbreken. Denk daarbij vooral aan de oosterse anemoon (anemone blanda) en de boeren- en grootbloemige krokussen.

Let op onze staffelkorting: u kunt kiezen uit verpakt per 10-, 20-, 100- en 1.000 stuks.bij meer bolen per verpakking daalt de prijs per bolletje.

 

Bloembollen Voor Bijen

Optimaal voedsel voor BIJEN ? Kies voor de nectar en het stuifmeel van de bloemen van 100% CHEMIEVRIJ geteelde BLOEMBOLLEN !

Draag bij aan de bijengezondheid en het verminderen van de bijensterfte. Zorg voor voedsel, maar dan wel gifvrij.  Bloembollen zonder bestrijdingsmiddelen geteeld, speciaal voor bijen, vlinders, hommels en andere bestuivers. Verkrijgbaar in losse aantallen of pakketten. We bieden een groot assortiment aan voor verwildering, ook vele stinzenplanten en bijna alle bollen bloeien ieder jaar opnieuw en velen kunnen zich vermeerderen.

Beter voor bijen

Voordelig verpakt

We verpakken in wat grotere aantallen voor een heel redelijke prijs.
Zo krijgt u goede schone bloembollen en hebben de bijen voldoende bloemen om naar toe te vliegen.

Levendig en vroeg voorjaar

Bloembollen voor bijen geven al heel vroeg kleur en levendigheid: zij zorgen er voor dat met meer intensiteit, aandacht en plezier en ook veel vroeger het voorjaar beleeft.

Bijenplanten voor maandenlange bloei

Ook in 2019 bieden we weer bloembolpakketten aan om bij school te planten, in de vlinder- of bijentuin of als imkervereniging bij de bijenstal, in parken, bermen, bij bedrijven. Alvast voor u geselecteerd op aansluitende bloei die maandenlang aanhoud.

* fleurig & gemakkelijk:           het school- en buurtpakket

* verrassend goed:                  het groot imkerpakket A en B

* kleurrijk & snel:                    het tulp-narcis mixpakket

 

En natuurlijk om zelf te combineren:

* 55 soorten chemievrij geteelde bloembollen boordevol nectar en stuifmeel

* langstelige tulpen en narcissen   voor gemeenten en bedrijven die bijenvriendelijke, dus chemievrij geteelde bloemen willen: in park, berm, rond bedrijf/gemeentehuis, op rotondes, als bijenlint etc.

Het imkerteam van BloemBollenVoorBIJen