bloembollenvoorbijen

KOOP EEN BOL, BEHOUD DE BIJ 

Draag bij aan de bijengezondheid en verlaging van bijensterfte. Houd uw tuin en park groen en gezond. Bloembollen en bloembolpakketten zonder bestrijdingsmiddelen, speciaal voor bijen, vlinders, hommels en andere bestuivers. Boordevol nectar en stuifmeel én chemievrij geteeld. Groot assortiment met verwildering, stinzenplanten en meerjarenbloei.

Beter voor bijen

Voordelig verpakt

We verpakken in wat grotere aantallen voor een heel redelijke prijs. Zo krijgt u goede schone bloembollen en hebben de bijen veel bloemen om op te vliegen.

Levendig en vroeg voorjaar

Bloembollen voor bijen geven al heel vroeg kleur en levendigheid: zij maken dat u veel intenser en ook veel vroeger het voorjaar beleeft. In de tuin, op het veld, in parken, overal kunt u bijen, hommels en vlinders of andere insecten bij bloembollen zien. Bij de foto’s leest u onze ervaringen. Ontdek ook zelf met kinderen of een camera waar bestuivers op afkomen.

Bijenplanten voor maandenlange bloei

Bloembolpakketten om kado te geven, bij school te planten, in de vlinder- of bijentuin of als imkervereniging bij de bijenstal. Alvast voor u geselecteerd op aansluitende bloei, maandenlang. Liever zelf kleur en bloeitijd kiezen? Dat kan ook, de bloeiwijzer helpt u daarbij. Bloembollen bieden mensen en bijen een fleurige lente in tuin, balkon, straat en park.

* vrolijk kado:                      het bijen, vlinder- en hommel pakket

* veel & gemakkelijk:           het grootimker, scholen of buurtpakket

* ruim 60 soorten:               om zelf te combineren