bloembollenvoorbijen

Aanrader voor de Sinterklaas, Kerst of bij een warm haardvuur.. Boeken, bijenplanten, tulp en narcis, wat nu verkrijgbaar is ziet u hier: decemberkado snel kiezen.

 

BloembollenVoorBijen

Optimaal voedsel voor BIJEN ? Kies voor NECTAR en STUIFMEEL van de bloemen van chemievrij geteelde BLOEMBOLLEN !

Draag bij aan de bijengezondheid en de verlaging van bijensterfte. Zorg voor voedsel, maar dan wel gifvrij.  Bloembollen zonder bestrijdingsmiddelen geteeld, speciaal voor bijen, vlinders, hommels en andere bestuivers. Verkrijgbaar in losse aantallen of pakketten. We bieden een groot assortiment aan voor verwildering, ook vele stinzenplanten en bijna alles voor vele jaren bloei.

Beter voor bijen

Voordelig verpakt

We verpakken in wat grotere aantallen voor een heel redelijke prijs. Zo krijgt u goede schone bloembollen en hebben de bijen voldoende bloemen om naar te vliegen.

Levendig en vroeg voorjaar

Bloembollen voor bijen geven al heel vroeg kleur en levendigheid: zij maken dat u veel intenser en ook veel vroeger het voorjaar beleeft.

Bijenplanten voor maandenlange bloei

Vanaf 1 maart bieden we weer bloembolpakketten om cadeau te geven, bij school te planten, in de vlinder- of bijentuin of als imkervereniging bij de bijenstal. Alvast voor u geselecteerd op aansluitende bloei, maandenlang.

* fleurig cadeau:                         het bijen-, vlinder- en/of hommel pakket

* veel & gemakkelijk:                  het grootimker-, school- of buurtpakket

* 55 soorten bijgoed:                  het voedsel voor de bijen, om zelf te combineren

* langstelige tulpen en narcissen   voor gemeenten die chemievrij willen: park, berm etc.