Landscaping of precisiewerk, bij grote aantallen denken wij met u mee

Biodiversiteit bevorderen? Een offerte aanvragen met m2 prijzen? Dat kan, stuur uw wensen per email naar [email protected].

  • Te bestellen door hoveniers, grondbeheerders, rentmeesters, gemeenten en andere overheden.
  • Voor royale ontwerpen in park, plantsoen, landgoed, berm, enz.
  • Principieel chemievrij geteeld, al onze telers zijn SKAL gecertificeerd.
  • Bestelhoeveelheid vanaf 1.000 stuks per soort
  • Levertijd in overleg, vanaf begin september
  • Staffelkorting van toepassing.

Beplant park, plantsoen, berm, botanische tuin of landgoed met bloembollen en stinsenplanten. Zo realiseert u 2 maanden eerder dan gebruikelijk voedsel voor vlinders, wilde bijen, hommels en honingbijen door een scala aan bloeiende planten.

Wij verzorgen indien u wenst ook het mechanisch planten via een van de beschikbare plantmachines. De hellingshoek die de plantmachines aankunnen is tot 35 graden. U kunt ons vragen om een selectie te maken qua bloeiperiode en kleur.

Het is ook mogelijk om bomen en vaste planten aan de offerte toe te voegen. Vanzelfsprekend alles chemievrij geteeld met aandacht voor nuttige insecten. Buddleja’s – vlinderstruiken – trekken vele insecten en zijn zo rijk aan nectar dat er geen onderlinge concurrentie ontstaat. Er is een aanbod van meer dan 100 soorten en een bloeiperiode die start in april en door kan gaan tot in december. Het resultaat is een perk of berm voortdurend in bloei met voedsel voor hommels, wilde bijen, vlinders, honingbijen, zweefvliegen, etc..

Wij nodigen u uit uw wensen op te stellen.

Vraag vervolgens om een offerte bij ons imkerteam via e-mail: [email protected]

Of bel 06-40 61 43 20