De vroegste bloeiers voor honingbijen boordevol stuifmeel en nectar

Stel zelf uw Themapakket samen via de Bloeiwijzer:


De vroegste bloeiers voor honingbijen boordevol stuifmeel en nectar

Wij leveren ieder jaar vanaf begin september tot in december. Zo heeft u ruim voldoende de tijd om de bollen tot 2 weken voor de (eventueel strenge) vorst invalt te planten.

 

 

block
block
Min: €0 Max: €150

Groot Imker Pakket A - 2020

Basis. 700 stuks. Massale bloei in januari, februari, maart en april. Chemievrij geteeld. Om te planten in tuinen rondom een bijenstal. Zelf soorten uitzoeken kan, dit is snel en goed. Voordeelpakket. Voor die eerste belangrijke weken. Maandenlange bloe

€149,00

Groot Imker Pakket B - 2020

700 stuks. Aanvulling. Massale bloei in februari - mei. Chemievrij geteeld.Om te planten in tuinen rondom een bijenstal. Zelf soorten uitzoeken kan, dit is snel en goed. Voordeelpakket. Voor die eerste belangrijke weken. Aanvulling op het basispakket.

€149,00

Middel Imkerpakket 1 -2020

400 stuks. 6 Supersoorten. Basispakket. Bloei januari t/m april. Chemievrij geteeld. Om te planten in tuinen rondom een bijenkast of -korf. Zelf soorten uitzoeken kan, dit is snel en goed. Voor die eerste belangrijke weken.

€89,00

Middel Imkerpakket 2 - 2020

400 stuks. 4 Supersoorten. Aanvulpakket. Bloei april t/m juni. Chemievrij geteeld. Om te planten in tuinen rondom een bijenkast of -korf. Zelf soorten uitzoeken kan, dit is snel en goed. Voor voedsel als er volop broed is.

€89,00

Klein Imkerpakket 01 - 2020

140 stuks. 7 soorten. Vroeg voorjaar. Bloei van januari t/m april. Startpakket. Chemievrij geteeld. Om te planten in tuinen rondom een bijenkast of -korf. Zelf soorten uitzoeken kan, dit is snel en goed. Basispakket. Voor die eerste belangrijke weken.

€39,00

Klein Imkerpakket 02 - 2020

140 stuks. 7 Soorten. Laat voorjaar. Bloei van maart t/m juni. Aanvulpakket. Chemievrij geteeld. Om te planten in tuinen rondom een bijenkast of -korf. Zelf soorten uitzoeken kan, dit is snel en goed. Aanvulpakket. Voor de maanden waarin er steeds meer

€39,00