De vroegste bloeiers voor honingbijen boordevol stuifmeel en nectar

De vroegste bloeiers voor honingbijen boordevol stuifmeel en nectar

Imkers weten hoe belangrijk de allereerste stuifmeel is voor honingbijen en hun gezondheid. Door royaal chemievrij geteelde bloembollen aan te planten legt u de beste basis voor een goede ontwikkeling van de volken. Zo komen ze vroeg tot wasdom en zijn ze op sterkte om het fruit en andere gewassen te bestuiven als deze in bloei komen.

Ook zeer geschikt voor alle buren met tuinen en balkons die wonen rondom een bijenstal. Zo helpt u mee aan biodiversiteit en het voortbestaan van honingbijen. Een imker kan het niet alleen, en de bestuiving door bijen is voor ons allemaal van groot belang. Zonder de bestuiving van bijen geen appels, peren, noten en vele andere lekker dingen.. En wat zo leuk is, deze bloembollen trekken ook de vrolijk zoemende hommelkoninginnen en de eerste vlinders aan. Doet u mee?

block
block
Min: €0 Max: €150

Groot Imker Pakket - 4

Massale bloei in februari, maart en april. Chemievrij geteeld, 800 stuks. Om te planten in tuinen rondom een bijenstal. Zelf soorten uitzoeken kan, dit is snel en goed. Voordeelpakket. Voor die eerste belangrijke weken.

€149,00 Stukprijs: €148,00 /

Middel Imkerpakket - 3

Massale bloei in februari, maart en april. Chemievrij geteeld, 400 stuks. Om te planten in tuinen rondom een bijenkast of -korf. Zelf soorten uitzoeken kan, dit is snel en goed. Voor die eerste belangrijke weken.

€75,00

Klein Imkerpakket - 3

Massale bloei in februari, maart en april. Chemievrij geteeld, 150 stuks. Om te planten in tuinen rondom een bijenkast of -korf. Zelf soorten uitzoeken kan, dit is snel en goed. Voor die eerste belangrijke weken.

€35,00