Narcisje Jetfire - chemievrij geteeld

Maart - April hoogte 25 cm

€5,05 Incl. btw
Stukprijs: €0,00 / Centimeter


Beschikbaarheid:
Bestel vanaf maart 2019
 • Informatieplus

 • Een klassieker, de vroegste bloeier na de kleine narcis tete a tete, deze is hoger en lekker knalgeel met oranje.

  BIJENPLANT


  Van oorsprong was de bloembolteelt gericht op langstelige tulpen, narcissen en de bolhyacinten. Al het andere heette BIJGOED. Al werd ermee bedoeld dat al het andere er als teelt een beetje bij werd gedaan, het is best een goede naam toch voor al die bolletjes vol nectar en stuifmeel? Wij zijn blij dat een aantal telers heeft gekozen voor volledig biologisch telen en dat we daardoor nu zoveel soortjes kunnen aanbieden.

  Al staat de narcis niet zo bekend als bijenplant, wij zagen er hommeles en wilde bijen. Het lijkt erop dat er toch belangstelling is voor de nectar. Kijkt u mee?


  PRINCIPIEEL CHEMIEVRIJ GETEELD

  Gewasbestrijdingsmiddelen (gif) kunnen optrekken naar nectar en stuifmeel van planten. Dat is de reden dat wij voor uitsluitend chemievrij geteelde bloembollen kiezen en deze ook zelf testen. Alle biologisch werkende telers zijn al SKAL gecertificeerd en wij kijken heel specifiek naar de effecten voor de nuttige bestuivers en vlinders. Zij zijn immers al gevoelig voor de kleinste hoeveelheden ..

   

 • Tagsplus

Gerelateerde producten

Vlinderpakket

Vlinderpakket

Bloembolpakket met 57 aantrekkelijke bolletjes. Inclusief Indianenbloem. Deze staat niet alleen bij toprestaurant De Librije op het menu, maar ook bij de Kleine vos, Atalanta, Gehakkelde Aurelia, Dagpauwoog, Citroenvlinder, Koolwitjes en Blauwtjes.

€25,00
Narcis Sailboat, jonquilla

Narcis Sailboat, jonquilla

April hoogte 25 cm

€6,35
Narcis Tete a Tete, botanical

Narcis Tete a Tete, botanical

Maart - April hoogte 15 cm

€4,43